فلفل گوچوگارو کره ای
فلفل گوچوگارو کره ای چیست؟
گوچوگارو (고추가루) چند نام مختلف انگلیسی در زیر کمربند خود دارد. یعنی پودر فلفل کره ای، فلفل فلفل کره ای، تکه فلفل تند، تکه فلفل قرمز و غیره.
گوچوگارو یکی از مهم ترین مواد کره ای است. از آن در گوچوجانگ (رب فلفل کره ای)، کیمچی، سوپ ها و خورش های تند کره ای (به عنوان مثال sundubu jjigae) و غذاهای تند کره ای (مانند سالاد خیار کره ای) استفاده می شود.
گوچوگارو اغلب به رنگ قرمز پر جنب و جوش است و طعم تند ملایم تا متوسط با کمی شیرینی دارد.
با این حال، طعم گوچوگارو با سایر انواع پودر فلفل چیلی استاندارد غیر کره ای و انواع فلکس فلفل (مانند پودر فلفل کاین) کاملاً متفاوت است. در مقایسه با طعم بسیار ملایم تر است، بنابراین بهتر است با آنها جایگزین نکنید.
کیفیت و سطح تندی در گوچوگارو بسته به منشأ آن و شرایط خاص کشاورزی آن متفاوت است.
انواع گوچوگارو
به طور عمده دو نوع مختلف گوچوگارو وجود دارد و برای نیازهای مختلف پخت و پز استفاده می شود.
پودر چیلی کره ای
این یک نسخه بهتر از gochugaru است. هنگام تهیه کیمچی گوچوجان و نابک استفاده می شود. همچنین برای برخی از سوپ ها و مخلفات زمانی که رنگ بهتر و بافت صاف می خواهید استفاده می شود.
فلکس فلفلی کره ای
این یک نسخه درشت تر از گوچوگارو است و در آشپزی کره ای کاربرد همه جانبه تری دارد. هنگام تهیه کیمچی و اکثر مخلفات کره ای و سوپ ها و خورش های کره ای استفاده می شود.
گوچوگارو چگونه ساخته می شود؟
بسیاری از خانواده های کره ای پودر فلفل قرمز را خودشان درست می کنند. آنها سعی می کنند فلفل قرمز کره ای خشک شده با کیفیت خوب را در بازار کشاورز تهیه کنند و هنگامی که آنها را به خانه آوردند، کارهای زیر را انجام می دهند.
1. ساقه فلفل قرمز را با یک قیچی جدا کنید و یک طرف فلفل را باز کنید و دانه ها را تکان دهید. (طبق گفته مادرم، بهتر است مقداری از دانه ها را داخل آن بگذارید زیرا پودر فلفل دلمه ای خوشمزه تر می شود). اگر چنین است، به مرحله بعدی بروید.
2. فلفلها را با یک پارچه خشک کاملاً پاک کنید و به کارخانه برنج محلی (Bangatgan، 방앗간) ببرید و از آنها بخواهید تا با توجه به اندازه ذرات مورد علاقهشان آسیاب شوند.
نحوه نگهداری گوچوگارو
هنگامی که بسته را باز کردید، باید آن را در مکانی خنک و سایه دار نگهداری کنید. اگر به خوبی آن را نگهداری نکنید ممکن است کپک بزند. من خودم را در ظرف دربسته و در یخچال نگهداری می کنم.
اگر می خواهید آن را برای مدت طولانی تری نگهداری کنید، می توانید آن را در فریزر خود نیز نگهداری کنید. فقط واقعا خوب مهر و موم کنید.وقتی گوچوگارو سفت شد، می توانید از غذاساز برای جدا کردن دوباره آن استفاده کنید. فقط چند ثانیه پالس آن را برطرف می کند.