ورق برنج خوراکی (رایس پیپر) چیست
ورق برنج خوراکی (رایس پیپر) چیست؟
ورق برنج خوراکی (رایس پیپر) که برای هنر و صنایع دستی استفاده شود. آن نوع ورق برنجی که برای نقاشی و غیره استفاده می شود از الیاف گیاهی مانند توت و کنف تهیه می شود. ورق برنج مورد استفاده برای غذاهای ویتنامی به طور سنتی فقط از برنج، آب و نمک تهیه می شود.
آنها یکی از جنبه های منحصر به فرد آشپزی و غذاخوری ویتنامی هستند و غذاهای پیچیده شده در غلاف های ورق برنج خوراکی (رایس پیپر) شفاف کاملاً جذاب است. جدا از اینکه زیبا به نظر می رسند و دسته ای از چیزهای خوب را در کنار هم نگه می دارند، آنها بافت جویدنی و کمی رنگ را به هر چیزی که می پوشانند کمک می کنند.
در اصل،ورق برنج خوراکی (رایس پیپر) یک کرپ برنج بخارپز شده نازک (یا به قول بعضی ها ورق) است که خشک شده است. به طور سنتی، کاغذ برنج روی حصیرهای بامبو یا انواع برانکاردها خشک میشود، که توضیح میدهد که چرا آنها دارای الگوی بافته شده و حصیری هستند. ورق برنج خوراکی (رایس پیپر) روشی عالی برای نگهداری طولانی مدت برنج است و همچنین راحت است. درست قبل از استفاده، آن را دوباره هیدراته می کنند و در آب گرم یا داغ نرم می کنند.
ورق برنج ویتنامی یک ماده پخته شده است و پس از آبگیری مجدد، می توان آن را همانطور که هست یا سرخ شده مصرف کرد. این برای پخت نیست پس فکر نکنید که می توان از آن مانند شیرینی فیلو استفاده کرد!
ورق برنج خوراکی (رایس پیپر) یک ورق کاغذ مانند نازک و خوراکی است که از خمیر آرد برنج و آب تهیه می شود. معمولاً در غذاهای آسیایی برای بسته بندی اسپرینگ رول های تازه، کوفته ها و سایر غذاها استفاده می شود.ورق برنج خوراکی (رایس پیپر) به نام های بان ترنگ، کاغذ ویفر یا پوست اسپرینگ رول نیز شناخته می شود و معمولاً در ورقه های خشک فروخته می شود و قبل از استفاده باید آبرسانی شود.
ورق برنج خوراکی (رایس پیپر) بدون گلوتن است و جایگزینی عالی برای بسته بندی های مبتنی بر گندم است، همچنین کالری و چربی کمی دارد و کلسترول ندارد. بسته بندی ورق برنج خوراکی (رایس پیپر) در اندازه ها و شکل های مختلف از جمله گرد، مربع و مثلث موجود است. شاید برایتان جالب باشد که بدانید ورق برنج اغلب برای ساخت تزیینات خوراکی تزیینی برای کیک و دسرهای دیگر و همچنین برای ساخت فانوس های کاغذی تزیینی و سایر صنایع دستی استفاده می شود.
آیا می توانید کاغذ برنج را در خانه درست کنید؟
خیر. مردم ویتنامی همان طور که فرانسوی ها باگت می خرند، ورق برنج خوراکی (رایس پیپر) می خرند. این یک ماده ویژه است که توسط تولیدکنندگان صنعتگر به صورت دستی ساخته می شود یا در کارخانه های مدرن توسط ماشین ها ساخته می شود. اکثر مردم اکنون از ورق برنج کارخانه ای استفاده می کنند.
ورق برنج خوراکی (رایس پیپر) ویتنامی را از کجا می خرید؟
بهترین انتخاب در بازار ویتنام یا بازار چین خواهد بود. بسیاری از فروشگاههای مواد غذایی بهداشتی و بازارهای تخصصی اکنون کاغذ برنج حمل میکنند، بنابراین در راهروی غذای آسیایی آن را بررسی کنید. اگر به ورق برنج ویتنامی دسترسی ندارید، آن را به صورت آنلاین از سایت www.khanehmelal.ir خریداری کنید.
هنگام خرید ورق برنج خوراکی (رایس پیپر) ویتنامی به چه نکاتی توجه کنیم؟
یک اندازه راحت انتخاب کنید. گسترده ترین اندازه موجود در بازارهای آسیایی دایره 8 1/2 اینچی (تقریباً به اندازه یک تورتیلای معمولی آرد) است. دستکاری آن ساده ترین است و همه دستور العمل های این کتاب از آن اندازه استفاده می کنند. آشپزهای ماهر از دایره ها و مثلث های کوچکتر برای درست کردن رول های کوچک و به اندازه انگشت شست استفاده می کنند.
بزرگها - اندازه بشقابها برای تولید رولهای چرب و بلند است که میتوان آنها را به شکل برش داد.ساختن رول های کوچک به اندازه انگشت شست بزرگها به اندازه بشقابها برای تولید رولهای چرب و بلندی طراحی شدهاند که میتوان آنها را به قسمتهای جداگانه برش داد.
از ورق های برنج مربعی می توان برای ایجاد رول های لبه صاف و با انتهای باز که سرخ نشده اند استفاده کرد. آنها همچنین ممکن است مانند پوست تخم مرغ برای تولید رول های بسته برای سرخ کردن عمیق استفاده شوند.
یک نوع ورق برنج تمام برنج، تاپیوکا و برنج، یا تمام کاغذ برنج تاپیوکا را انتخاب کنید؟
امروزه کار کردن با ورق برنج خوراکی (رایس پیپر) بسیار راحتتر از کاغذهای گذشته است که ضخیم بودند و فقط از برنج، آب و نمک درست میشدند و برای نرم شدن به آب بسیار داغ نیاز داشتند. این در گذشته نه چندان دور تغییر کرده است زیرا تولیدکنندگان مقداری نشاسته تاپیوکا را برای ساختن مخلوط کرده اند.
هنگام خرید ورق برنج، به دنبال ورق هایی باشید که با برنج یا ترکیبی از برنج و نشاسته تاپیوکا درست شده اند. هرچه برنج بیشتر در ورق ها باشد، مات تر و ضخیم تر هستند. ورق هایی که با برنج و نشاسته تاپیوکا ساخته شده اند در سمت نیمه شفاف قرار دارند و در بسته بندی آنها بلندتر به نظر می رسند.
این رقیقها به راحتی در آب گرم یا ولرم نرم میشوند، در حالی که ضخیمترها به آب گرمتری نیاز دارند.
از ورق های نشاسته ای بسیار نازک، شفاف و کاملاً تاپیوکا اجتناب کنید. آنها طعم برنج را ندارند، در یک لحظه سست میشوند و به راحتی پاره میشوند.
این ورق برنج خوراکی (رایس پیپر) برای آشپزهای ماهری است که می دانند چگونه آنها را به خوبی دستکاری کنند. برخی از افراد ورق های نشاسته ای تماما تاپیوکال را دوست دارند زیرا رول های ساخته شده از آنها ساعت ها نرم می مانند. من طعم آنها را دوست ندارم و رام کردن آنها بسیار دشوار است.
نسبت به لیست مواد تشکیل دهنده شک داشته باشید.
با وجود آنچه فهرست مواد تشکیل دهنده ممکن است بگوید،ورق برنج خوراکی (رایس پیپر) ویتنامی حاوی آرد گندم نیست. مشکل ترجمه است ورق برنج باید دارای نشاسته برنج و/یا تاپیوکا، آب و نمک باشد.
به برند ورق برنج خوراکی (رایس پیپر) رز قرمز اعتماد کنید. برند قابل اعتماد رز قرمز توسط بسیاری از تولید کنندگان به عنوان نماد کیفیت قرض گرفته شده است. کلاهبرداران اغلب بسیار خوب هستند، بنابراین از آنها دوری نکنید.
برند Three Ladies برند مورد علاقه من است. من سالهاست از برند Three Ladies استفاده می کنم و برای من خوب بوده است. وقتی کلاسهای آشپزی تدریس میکنم، این برندی است که استفاده میکنم، زیرا استفاده از آن برای مبتدیان و آشپزهای با تجربه آسان است.
آن را هم دوست دارم به علاوه، هیچ فریبکاری وجود ندارد -مارکی است که من استفاده می کنم زیرا استفاده از آن برای مبتدیان آسان است و آشپزهای با تجربه نیز آن را دوست دارند. به علاوه، هیچ فریبکاری وجود ندارد .
هنگام خرید از یک بازار معمولی آنچه را که فروشگاه حمل می کند بخرید. من دوست دارم فرض کنم که ورق برنجی که در بازارهای اصلی و تخصصی فروخته می شود، مانند بازار کل مواد غذایی، برای خریداران غربال شده است. احتمالاً در چنین مکان هایی محصولی با کیفیت دریافت خواهید کرد.
در صورت شک بیشتر پرداخت کنید. ورق برنجی با قیمت بالاتر را انتخاب کنید و چندین نوع آن را امتحان کنید.