چرا از جلبک سوشی نوری ژاپنی استفاده کنیم و کاربرد آن چیست
جلبک سوشی نوری چیست؟ این نام ژاپنی برای برگه های جلبک دریایی خوراکی خشک شده است که از گونه ای از جلبک های قرمز به نام پورفیرا، از جمله Porphyra yezoensis و Porphyra tenera ساخته شده است.
احتمالاً بیشتر به دلیل استفاده از آن در تهیه سوشی شناخته شده است، اما در بسیاری از برنامه های کاربردی دیگر نیز استفاده می شود.
کاربردهای بسیار زیاد ...
به تصاویر نگاه کنید ماکی رول تن ماهی داریم که احتمالاً اکثر مردم قبلاً با آن آشنا هستند. در یک ورقه جلبک دریایی معمولاً 7 تا 7 1/2 اینچ در اندازه 8 تا 8 1/2 اینچ پیچیده می شود.
همچنین قبل از بسته بندی برشته می شود و پس از باز شدن باید در ظرف دربسته نگهداری شود تا در معرض هوا قرار نگیرد و از جذب رطوبت جلوگیری شود زیرا در غیر این صورت تردی خود را از دست می دهد.
با این حال، یکی از ترفندهایی که میتوان برای احیای ورقهایی که دیگر ترد نیستند استفاده کرد این است که آن را به آرامی از روی منبع گرما (مانند چشمی گاز یا برق روی اجاق گاز) چند بار در هر طرف رد کنید. بهتر است مراقب باشید، زیرا اگر آن را خیلی نزدیک کنید یا آن را در یک مکان تا طولانی نگه دارید، سریع چروک می شود و حتی آتش می گیرد!
تصویر دوم کراکر برنج ژاپنی است. این بسیار محبوب است وتصویر دوم سمت راست کراکر برنج ژاپنی است. این یک میان وعده بسیار محبوب و خوشمزه در ژاپن است. در مقایسه، کراکر برنج در ژاپن به عنوان یک میان وعده مانند چیپس سیب زمینی به عنوان یک میان وعده در ایالات متحده است.
سومین مورد یک گلوله برنج (یا اونیگیری) است. گاهی اوقات اینها در مرکز با چیزهایی مانند Umebushi (آلو شور ژاپنی)، ماهی قزل آلا، و Katsuobushi (پرک های بونیتوی خشک مخلوط با سس سویا و گاهی شکر --- این یکی مورد علاقه من است) پر می شود.
و آخرین مورد یکی دیگر از موارد مورد علاقه من است، یک نوری طعم دار (ajisuke-nori). این یکی طعم تریاکی دارد. این گونه کاملاً برشته شده است و معمولاً طعم شور/شیرینی دارد و به صورت نوارهای کوچک در حدود 1 1/2 اینچ در 4 اینچ می آید. وقتی بزرگ شدم، انتهای آن را در یک ظرف کوچک سس سویا فرو میکردیم و سپس مقداری برنج سفید داغ را با آن برمیداشتیم و میخوردیم.
خوشمزه!
یکی دیگر از مواردی که قابل ذکر است Furikake نام دارد که چاشنی است که روی برنج می پاشند. این در انواع مختلفی وجود دارد که میتواند حاوی ترکیبات مختلف باشد، اما در اکثر مواقع تقریباً همیشه قطعات کوچک یا نوارهای نوری در آن وجود دارد (تصویر میانی بالا را ببینید).
بنابراین همانطور که می بینید، علاوه بر تهیه سوشی، کاربردهای مختلفی برای آن وجود دارد، اما ما هنوز فقط سطح آن را برس زده ایم. اما امیدواریم که این به شما ایده ای از کاربردها و کاربردهای مختلف آن داده است.
اکنون که کمی بیشتر در مورد کاربردهای آن می دانیم، بیایید ادامه دهیم و کمی در مورد اینکه واقعاً از کجا آمده است، دریابیم!
نوری چیست و چگونه ساخته می شود؟
تولید نوری از پورفیرا در ژاپن کار بزرگی است. 230 مایل مربع از دریا برای تولید 350000 تن استفاده می شود که ارزش آن یک میلیارد دلار است. کاملا یکپارچه اقتصادی.
در مقابل، گفته می شود که چین تنها 1/3 تولید می کند
کشاورزی نوری
امروزه کشاورزی کاملاً مکانیزه است. توری ها در خشکی در مخازن کاشته می شوند و پس از آماده شدن به دریا منتقل می شوند.
در حدود 50 روز پس از کاشت، ساقه ها 15 تا 20 سانتی متر طول دارند. در این دوره آنها بسیار مستعد ابتلا به بیماری هستند و باید تا زمان برداشت از نظر دمای آب و شوری از نزدیک تحت نظر قرار گیرند.
نوری در حالت تازه و برداشت شده فروخته نمی شود. همیشه از آن ورق ساخته می شود.
تولید نوری
هنگامی که برداشت می شود ابتدا با آب شیرین شسته می شود و سپس به دستگاه خردکن وارد می شود که آن را به قطعاتی در حدود 5/5 در 1 سانتی متر تبدیل می کند.
سپس آن را با آب شیرین مخلوط کرده، در قابهایی ریخته و سپس به دستگاهی (شبیه دستگاه کاغذسازی) وارد میکنند که به آن اجازه میدهد در طول فرآیند تولید تخلیه شود. در نهایت روی یک سطح گرم شده حرکت می کند که آن را به یک ورق خشک می کند.
سپس ورق های خشک شده به سرعت در سلفون بسته بندی و مهر و موم می شوند تا رطوبت از کیفیت آنها کاسته نشود و سپس به مقصد ارسال می شوند.
انواع مختلف نوری
مانند تقریباً هر چیز دیگری، نوری نیز در کیفیت ها و درجه های متفاوتی از بسیار ارزان تا بسیار گران قیمت و از خام تا برشته عرضه می شود.
اگر نوع خام آن را خریداری می کنید، باید قبل از استفاده آن را برشته کنید.
انواع ارزانتر معمولاً در چین تولید میشوند و ممکن است به ازای هر ورق 0.04 سنت قیمت داشته باشند، در حالی که انواع گرانتر از خلیج آریاک در کیوشو، ژاپن ممکن است بیش از 0.90 سنت در هر ورق قیمت داشته باشند!
به تصویر بالا در سمت چپ نگاه کنید. این یک نمونه خوب از انواع بسیار ارزان است که احتمالاً در چین تولید شده است. توجه کنید سبز روشن است، خیلی محکم بافته نشده و تقریبا شفاف است. این یکی است که در امتداد 0.04 سنت در انواع ورق است.
در مقابل، سمت راست بسیار تیره است (تقریبا سیاه)، بسیار محکم بافته شده است و از داخل آن دیده نمی شود. این نوع معمولاً توصیف کننده سوشی نوری است. معمولاً شما می خواهید سیاه ترین رنگی را که می توانید بخرید. به خصوص اگر قصد شما این باشد که در واقع هر نوع سوشی از آن درست کنید.
فواید جلبک دریایی برای سلامتی
نوری در اکثر رژیمهای غذایی آسیایی - بهویژه ژاپنیها، یک عنصر اصلی است.
در واقع، ژاپنی ها 3 برابر بیشتر از چینی ها با جمعیت 125 میلیون نفری تولید و مصرف می کنند در حالی که چین حدود 1.3 میلیارد جمعیت دارد.
بنابراین منطقی است که یک فرد متوسط در ژاپن بسیار بیشتر از یک فرد متوسط در چین مصرف می کند. و احتمالاً بیشتر از هر کشور دیگری در جهان آسیا به ازای هر نفر.
اما آیا این واقعیت به خودی خود باعث بهبود سلامت یک ژاپنی معمولی می شود؟
من نمی دانم.
از نظر ویتامین ها و مواد معدنی بسیار غنی است. به خصوص ید --- اما همچنین حاوی A، B1، B2، B6، نیاسین و C است. همچنین شناخته شده است که به مهار تشکیل رسوبات کلسترول در رگ های خونی کمک می کند و پروتئین بالایی دارد (تا 50٪ از آن). وزن خشک).
حالا چه کمکی به سلامت و سلامت کلی داشته باشد یا نه
حالا چه کمکی به سلامت کلی و رفاه عمومی یک ژاپنی معمولی که مطمئناً میداند، بسیار کم یا زیاد است یا خیر.
اما چیزی که نمی توان انکار کرد این است
مردم ژاپن به طور متوسط بسیار بیشتر از سایر مردم جهان نوری می خورند و میانگین امید به زندگی مردان و زنان در ژاپن در میان مردم جهان بالاترین است.
و...
نرخ چاقی فقط 3.2٪ است. حدود 10 برابر کمتر از آنچه اینجا در ایالات متحده است.
آیا ارتباطی وجود دارد؟ شاید.
با این حال، قطعاً محل تفکر است، نمیگویید؟ ( جناس در نظر گرفته شده :-)
وقتی صحبت از وزن شد، ممکن است در واقع بین نرخ چاقی 3.2 درصدی در ژاپن و مصرف بیش از حد مشتاقانه جلبک ها به طور کلی ارتباط وجود داشته باشد.
در سال 2010، مطالعه ای نشان داد که جلبک ها می توانند سرعت جذب چربی را کاهش دهند
ژاپن و مصرف بیش از حد مشتاقانه جلبک ها به طور کلی.
در سال 2010، مطالعه ای نشان داد که جلبک ها می توانند سرعت جذب چربی ما را تقریباً 75 درصد کاهش دهند. این به دلیل اثر بازدارنده جلبک ها بر روی آنزیم گوارشی به نام لیپاز (که تجزیه چربی ها را کاتالیز می کند) است.
و هر چقدر هم که تعجب برانگیز به نظر برسد، یک ورقه نوری حاوی فیبر به اندازه یک فنجان اسفناج و اسیدهای چرب امگا 3 بیشتری نسبت به یک فنجان آووکادو است، در حالی که تمام این قدرت غذایی را با کمتر از 10 کالری در هر ورقه تامین می کند. در مقایسه، آووکادو حاوی 368 کالری است.
تکان دهنده نیست؟ من در واقع ندیدم که آخرین مورد بیاید.
آیا جلبک دریایی واقعا می تواند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد؟
با همه چیزهای شگفت انگیز و شگفت انگیزی که قبلاً در مورد فواید سلامتی جلبک دریایی کشف کرده ایم، آیا واقعاً می تواند بهتر شود؟
خوب، با استفاده از golly ghee wiz، ممکن است. :-)
جلبک دریایی ممکن است با ارائه آنتی اکسیدان ها و ضد سرطان خطر سرطان را کاهش دهدبه این نگاه کنید:
مطالعه ای در دانشگاه Complutense در مادرید، اسپانیا به این نتیجه رسید که مصرف جلبک دریایی می تواند اثرات ضد انعقادی و ضد جهش زایی داشته باشد، فعالیت ضد توموری قوی را ایجاد کند و نقش مهمی در اصلاح متابولیسم لیپید در بدن ایفا کند.
و باز هم یک مطالعه دیگر:
انجام شده در دانشگاه ملی پوکیونگ در جمهوری کره، مطالعه ای را در مورد نقش فلوروتانین ها، یک مشتق زیست فعال موجود در جلبک دریایی خوراکی، منتشر کرد.این یک مطالعه قابل توجه است زیرا فلوروتانین به عنوان یک ویروس ضد حساسیت، آنتی اکسیدان، ضد سرطان، ضد دیابت و ضد نقص ایمنی انسانی مرتبط است.
بدون شک، به نظر می رسد شواهد بسیار مهمی وجود دارد که به مزایای سلامتی جلبک دریایی اشاره می کند.