برنج سوشی چیست؟ و فرق آن با برنج های دیگر
برنج سوشی چیست؟
برنج سوشی کمتر یک نوع برنج است تا یک روش تهیه. این برنج سفید دانه کوتاه پخته شده است که با سرکه برنج و سایر مواد ترکیب شده، کاملا خنک شده و سپس برای تهیه رول سوشی استفاده می شود.
بهترین برنج برای سوشی چیست؟
بهترین برنج برای سوشی، برنج ژاپنی دانه کوتاه است - این همان چیزی است که در کیسه هایی با برچسب "برنج سوشی" در فروشگاه وجود دارد.
این برنج چسبناک دارای محتوای نشاسته بالاتری نسبت به انواع دیگر است که به آن بافت چسبناکی می دهد که هنگام تهیه سوشی به دنبال آن هستید.
چاشنی برنج سوشی
برنج کلاسیک سوشی فقط با سرکه برنج، شکر سفید و نمک چاشنی می شود. در این دستور غذا به جای روغن پررنگتر، روغن گیاهی نیاز است، بنابراین چاشنیهای ساده این شانس را دارند که واقعاً بدرخشند.طرز تهیه برنج سوشی
می توانید برنج سوشی را روی اجاق گاز، در پلوپز یا حتی در قابلمه فوری درست کنید. روش اجاق گاز ما به همین راحتی است. دستور غذای کامل را در زیر پیدا خواهید کرد، اما در اینجا یک مرور مختصر از آنچه می توانید انتظار داشته باشید آورده شده است:
برنج را بپزید
برنج آبکش شده را به یک قابلمه با آب اضافه کنید (از 3 قسمت آب به 2 قسمت برنج استفاده کنید). بگذارید بجوشد سپس شعله را کم کنید و در بسته بپزید تا برنج نرم شود و تمام آب آن گرفته شود.
مخلوط سرکه را بپزید
سرکه برنج، روغن، شکر و نمک را در یک قابلمه جداگانه با هم مخلوط کنید. روی حرارت متوسط بپزید تا شکر حل شود.
برنج را مزه دار کنید
اجازه دهید مخلوط سرکه خنک شود، سپس آن را با برنج پخته مخلوط کنید. هم بزنید تا برنج خوب شود وبرنج را مزه دار کنید
اجازه دهید مخلوط سرکه خنک شود، سپس آن را در برنج پخته شده هم بزنید. آنقدر هم بزنید تا برنج خوب و چسبنده شود - در ابتدا خیس به نظر می رسد، اما با سرد شدن خشک می شود.
از چه برنجی برای سوشی استفاده کنیم؟
من دوست دارم از برنج سفید دانه کوتاه برای سوشی استفاده کنم و گاهی اوقات وقتی دانه کوتاه در دسترس نیست از دانه متوسط استفاده کنم. برنج دانه کوتاه تر، به دلیل نسبت نشاسته موجود در آن، چسبنده تر است (در مورد دلیل آن، مطمئن نیستم). اما برنج متوسط چسبندگی کمتری دارد، در حالی که برنج دانه بلندتر تقریباً اصلاً چسبنده نیست، مانند برنج باسماتی.
ما می خواهیم کمی چسبندگی داشته باشیم تا به شکل نیگیری کمک کنیم یا به رول ها کمک کنیم شکل خود را برای سوشی حفظ کنند. و من برنج سفید را ترجیح می دهم زیرا برنج قهوه ای طعم قوی تری دارد که اگر می خواهید ماهی یا سایر مواد موجود در سوشی شما بدرخشد، می تواند حواس شما را پرت کند.