کیمچی خرید آنلاین از بازار بهجت آباد در شعبه خانه ملل
کیمچی ( ترشی کُره ای ) Kimchi یکی از اصلیترین غذاهای کرهای است. به راحتی میتوان فهمید که چرا کیمچی جایگاه فوقالعادهای را در آشپزخانه دارد.
خواص کمیچی به دلیل تنوع مواد مفید، گسترده است. این غذای خوشمزه از سبزیجات، سیر، زنجبیل و سس ماهی است .طعمهای مختلفی از جمله شیرین، ترش و تند دارد . به تنهایی بهعنوان یک چاشنی، ماده اولیه، سس و یک غذای جانبی عمل میکند.همچنین کیمچی برای لاغری نیز در رژیمهای غذایی مفید هستند.
کیمچی ( ترشی کُره ای ) Kimchi ، یک غذای ملی کره جنوبی است که قدمت آن به بیش از دوهزارسال قبل میرسد. ترکیبات این غذا ازسبزیجات با طعم تند و شبیه به ترشی است. کیمچی به طور سنتی از ترکیب کلم، پیازچه یا تربچه در آب نمک با سیر، زنجبیل، فلفل قرمز و سس ماهی است.
کیمچی از لحاظ تجاری همهجا دردسترس بوده و گران نیست .اما درست کردن آن میتواند سرگرم کننده باشد. آماده کردن سبزیجات ممکن است کمی طول بکشد. اما مانند سایر غذاهای تخمیری (نان، آبجو و کومبوچا) تجربهای جذاب به همراه دارد.
کاربردهای کیمچی ( ترشی کُره ای ) Kimchi چیست؟
در فرهنگ کرهای، کیمچی تقریباً با هر وعدهغذایی از جمله صبحانه سرو میشود. کره ای ها از کیمچی نه تنها به عنوان غذای جانبی یا پیشغذا، بلکه به عنوان یک ماده اولیه در انواع غذاها استفاده می کنند.
کیمچی جیگائه(یک خورش سنتی که با کیمچی درست میشود.) شاید یکی از محبوبترین کاربردهای آن باشد. این غذای تخمیری همچنین برای طعم دادن به برنج ، رشته فرنگی، ساندویچ و حتی پیتزا استفاده میشود.