طرز تهیه ترشی زنجبیل تازه و صورتی رنگ ساده و سریع
ترشی زنجبیل یک ترشی خوشمزه و متفاوت و پر طرفدار آسیایی است ، این ترشی معمولا کنار سوشی سرو می شود ولی شما میتوانید از طعم بی نظیر آن کنار غذاهای مختلف استفاده کنید.
ترشی زنجبیل یک ترشی پرطرفدار آسیایی است که معمولا کنار سوشی سرو می شود ، شما میتوانید این ترشی زنجبیل خوشمزه را مانند انواع ترشیدیگر به سادگی در خانه تهیه کنید. در تمام دستورها میتوانید به جای سرکه سفید ترشی زنجبیل با سرکه سیب درست کنید. ترشی زنجبیل با سرکه سیب به هضم بهتر غذا و بهبود دستگاه گوارش کمک میکند. ترشی زنجبیل همزمان طعم تندی ، شوری ، ترشی و شیرینی به شما می دهد که بسیار خوشایند است.
برای تهیه ترشی زنجبیل می توانید زنجبیل را پوست بگیرید و به صورت حلقه ای یا خلالی خرد کنید البته برای تهیه ترشی زنجبیل سوشی ، حلقه های زنجبیل باید خیلی خیلی نازک باشند.
در ادامه مقاله انواع دستور تهیه ترشی زنجبیل را به شما آموزش می دهیم . اگر میخواهید ترشی زنجبیل مجلسی داشته باشید بهتر است زنجبیل را به صورت حلقه های یک دست و هم اندازه برش بزنید تا ظاهر زیباتری داشته باشد . برای ترشی زنجبیل مجلسی میتوانید با حلقه های زنجبیل گل رز درست کنید یا به عنوان دورچین به آن ها فرم گل بدهید تا جلوه زیباتری به غذایتان بدهد.
ترشی زنجبیل صورتی
مواد لازم ترشی زنجبیل صورتی
زنجبیل تازه | 450 گرم |
سرکه سفید | 2 پیمانه |
شکر دانه ریز | ¾ پیمانه |
نمک | 1 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه ترشی زنجبیل صورتی
زنجبیل ها را تمیز بشویید و خشک کنید و پوستش را بگیرید.
اگر برجستگی سیاهی رویشان است با چاقو جدا کنید .
زنجبیل پوست گرفته را خیلی نازک حلقه نمایید و رویشاننمک بپاشید و یک ساعت بگذارید بماند.
زنجبیل ها را روی دستمال تمیز پهن کنید تا آبشان گرفته شود.
سرکه و شکر را مخلوط کنید و روی حرارت بجوشانید.
زنجبیل را اضافه کنید تا به رنگ صورتی در آید سپس کناری بگذارید خنک شود و داخل شیشه بریزید و در صورت نیاز رویش را با سرکه پر کنید و در شیشه را ببندید و در یخچال نگهداری نمایید
ترشی زنجبیل خوشمزه
مواد لازم ترشی زنجبیل خوشمزه
زنجبیل تازه | 350 گرم |
سرکه سفید | 1/2 پیمانه |
تربچه | 1 عدد درشت |
آب | 1 پیمانه |
نمک | 1 و 1/2 قاشق سوپخوری |
پودر شکر |
ترشی زنجبیل یکی از مزه هایی است که معمولا همراه با سوشی سرو می شود البته این ترشی خوشمزه و متفاوت در کنار غذاهای ایرانی هم بسیار دلچسب و خوشمزه است.
زنجبیل ها را بشویید و خشک کنید سپس از قسمت شاخه هایش آن را تکه تکه کنید.
غده های سیاه روی زنجبیل که ممکن است عمیق باشد را با نوک چاقو در بیاورید و زنجبیل را پوست کنید.
پوست زنجبیل بسیار نازک است و می توانید با یک قاشق تیز آن را بتراشید.
زنجبیل را با رنده یا چاقو مورد حلقه ی نازک برش بزنید.
تربچه را هم بشویید و خشک کنید و حلقه ای نازک برش بزنید.
روی زنجبیل ها نمک بپاشید و مخلوط کنید.
تربچه ها را داخل شیشه های ترشی بریزید و سپس زنجبیل را رویش اضافه کنید.
آب ، سرکه و شکر را روی حرارت بجوشانید تا شکر حل شود و سپس روی زنجبیل و تربچه را با این مایع پر کنید.
به اطراف شیشه ضربه بزنید تا حباب های هوا خارج شود.
تا لبه شیشه را پر از سرکه کنید و درش را ببندید.
بعد از این که دمای شیشه به دمای محیط رسید آن را در یخچال بگذارید.
بعد از 1 هفته ترشی زنجبیل آماده است.
زنجبیل را نازک حلقه کنید و در یک کاسه قرار دهید.
رویشان نمک دریا بپاشید و 30 دقیقه مخلوط کنید تا کاملا تمام سطح زنجبیل ها به نمک آغشته شود.
سرکه برنج و شرک را مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید و شکر حل شود.
زنجبیل را به شیشه دلخواهتان منتقل کرده و رویش را با سرکه پر کنید و صبر کنید کاملا خنک شود و در شیشه را ببندید و حداقل یک هفته در یخچال بگذارید تا جا بیوفتد.
ترکیب سرکه برنج با زنجبیل باعث میشود بعد از چند دقیقه ترشی زنجبیل صورتی شود در صورتی که کمی زعفران به ترشی زنجبیل اضافه کنید رنگ ترشی قرمز می شود.